Jokainen päivä on hyvä päivä

Tein jotain poikkeuksellista: ostin sisustustaulun. Yleensä en pahemmin perusta ostaa sisustuskrääsää, mutta tämän yksilön olemus kiinnitti huomioni. Yksinkertaisessa metallialustassa lukee: ”Today is a good day”. Siemaisen teetä, katsahdan taulua ja totean sen olevan oikeassa.

Kategoria(t): Aforismit, Arvot, Fiilistely, Hyvinvointi, Minimalismi, Onnellisuus, Positiivisuus, Toivo, Zen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Jokainen päivä on hyvä päivä

  1. Nanna sanoo:

    Hienoja sisustustauluja on kyllä erittäin vaikea löytää! 😀 Itsekin olen etsinyt piiitkään jotain kivaa tekstitaulua seinälle, vielä ei ole täydellistä löytynyt, mutta Lontoon reissulta ostin sellaisen, jossa lukee ”Keep calm and call Batman”, erittäin henkevää 😀

  2. Merituuli sanoo:

    Hahhaa aivan parhauden löysit, loistavaa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 4 =